SEO - sökmotoroptimerad text

Text är ett användbart redskap när du vill sälja eller informera om en viss produkt. Vi på Lopez Nobel jobbar med både informativa och mer tekniska texter men även säljande texter där kunden vill ha ett mer kreativt och ledigt språk. Beroende på vilken typ av produkt du vill sälja kan vi variera språket utifrån den känsla ni vill förmedla.  

Idag använder sig alla stora företag av sökordsoptimering. När era kunder gör en sökning på Google hamnar inte träffarna i en slumpmässig ordning. Företagen som hamnar högst upp är sökordsoptimerade, hemsidor där texten innehåller många sökord, ett lättläst språk och med olika rubriker och ankartexter. För att er hemsida ska listas högre upp och därav bli enklare för era potentiella kunder att hitta, kan vi hjälpa er med sökordsoptimerade texter.

Kvalitet

För att säkerställa kvalitet och språk korrekturläses alltid alla texter av minst två personer. Detta är inget du betalar extra för utan något som ingår i våra priser. Beroende på hur många ord du vill beställa, hur snabb leverans du behöver samt vilken typ av texter det gäller, kan priserna variera. Hör gärna av dig så kan vi lämna en snabb offert.

Using Format