Om oss

Lopez Nobel är ett västkustbaserat företag som består av Matilda och Patricio Lopez Nobel. Sedan vi var små har vi alltid haft ett stort intresse för text och bild. Från att läsa ut flera böcker i veckan och skriva egna berättelser som barn, till att köpa den första systemkameran och börja utvecklas inom fotografering, har intresset för bild och text alltid funnits där – för båda.

Flexibilitet

Matilda och Patricio Lopez Nobel har många års erfarenhet av både text och foto. Hösten 2015 Tog de steget till att grunda sitt eget företag. Som egenföretagare har Lopez Nobel större möjligheter att nå ut till kunder och även att vara flexibla i sitt arbetssätt. Som kund kanske du vet exakt vad du vill ha. Då utför Lopez Nobel jobbet efter dina önskemål. Om du inte är säker kan Lopez Nobel föreslå en lösning som passar.

Red Llama

Med en stor passion för både text och bild var det ett naturligt val för Lopez Nobel att starta sin egen nättidning – Red Llama. I tidningen använder företaget sina egna foton, erfarenheter och upplevelser och visar det i form av spännande resereportage och dokumentärbilder.

Using Format